Kleuterschool Deurne

Hilde Van de Craen

Hilde Van de Craen

Juf Hilde
Instapklas/1ste kleuterklas
Samen leren we al zingend.
“De stap naar de kleuterklas is een grote stap, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Maar als er vertrouwen is, kan die stap vlot verlopen. Vandaar dat ik ouders zoveel mogelijk bij het klasgebeuren betrek. Elke dag stuur ik een mail zodat ze kunnen volgen wat hun hartedief die dag beleefde. Muziek in de klas vind ik heel belangrijk. Al zingend maken we niet alleen pret maar leren we ook vele nieuwe woorden en begrippen.”
Nele Vanuytrecht

Nele Vanuytrecht

Juf Nele
2ste kleuterklas
Hier mag je zijn wie je bent.
“Dat onze kleuters een vlotte overgang naar het eerste leerjaar kunnen maken, ook dat zie ik als m’n verantwoordelijkheid. Ik bereid m’n lessen voor zodat kinderen er zoveel mogelijk kunnen van opsteken. Daarnaast benader ik elk kind individueel. Mijn streefdoel is om elke kleuter de tijd te geven zodat hij zich op zijn tempo kan ontwikkelen en op een manier die aansluit bij z’n unieke talenten.”
Evelien Voet

Evelien Voet

Juf Evelien
3de kleuterklas
In onze school kan je de wereld op een kindvriendelijk tempo ontdekken.
“Als je kinderen aan het woord laat, dan kan je mee in hun leefwereld stappen en samen met hen op ontdekking gaan. Vandaar dat we in onze klas heel wat spreekmomenten hebben. Zo kunnen we dieper ingaan op wat kinderen bezighoudt. Maar tegelijkertijd probeer ik om bij de kinderen interesses op te wekken zodat de grote wereld beetje per beetje voor hen opengaat. En het elke dag een beetje spannend blijft om naar de klas te komen.”

Kelly Geyskens

Juf Kelly
vlinderjuf
Van spelen kan je leren.
“Ik ben ervan overtuigd dat een open dialoog met de ouders het welbevinden van het kind bevordert. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het kind zich goed voelt en openstaat om spelenderwijs mee op ontdekking te gaan. Ik hou er steeds rekening mee dat elk kind anders is. Wat hun talenten ook zijn, ik probeer elk kind te doen schitteren.”