WERK@KSD - jobbeurs

31 mei 2024

Beste onderwijstalenten

 

KSD/De Kinderkosmos nodigt je uit om deel te nemen aan werk@KSD/Kinderkosmos, ons jobevent voor onderwijstalent ! Met dit evenement willen wij onderwijsprofessionals, zij-instromers en leraren in opleiding kennis laten maken met het pedagogisch project en de visie van onze scholengroep. 

 

KSD draagt verbondenheid hoog in het vaandel. In onze secundaire school streven we naar een balans tussen theoretisch inzicht en praktische vaardigheden, met een sterke nadruk op activerende leervormen. Ons motto "talent in beweging" illustreert onze voortdurende inzet om elk talent te ontdekken en te laten bloeien.

 

Kinderkosmos vertegenwoordigt een samenwerkingsverband tussen elf basisscholen in de regio Diest, waar dynamiek en innovatie hand in hand gaan. Samen streven we ernaar om elke leerling de ruimte te geven om de beste versie van zichzelf te worden.

 

Datum 6 juni 2024. Je kan inschrijven voor de infosessie van 19u. of 20u.

 

Locatie KSD Campus Voorzienigheid, Vissersstraat, 3290 Diest

 

Inschrijven https://tinyurl.com/bdfkws66

 

Na elke sessie is er een praatcafé waar je meer kan leren over onze scholen en kan spreken met onze experts (mentoren, directie, starters, personeelsdienst).

 

Zin om deel uit te maken van ons team? Noteer deze datum alvast in je agenda en kom meer te weten over wat wij te bieden hebben tijdens ons jobevent !